O nama

Od nas nitko nikada nije otišao gladan!

Restoran je poznat po tradicionalnoj kuhinji te vrhunskoj kvaliteti i širokoj ponudi jela s roštilja na drveni ugljen na kojem se spremaju mesne delicije isključivo iz vlastite proizvodnje.

Ponuda hrane je vrhunska i prepoznatljiva, a s obzirom na raznolikost naših jela, gosti iz našeg restorana odlaze zadovoljni i sa željom za što skorijim povratkom i uživanjem u našim specijalitetima.Osim izvrsne ponude jela s roštilja u ponudi imamo i tjesteninu,rižota,burger,soparnik,teleće pečenje,čobanac ,steak ,riba…
Budući da Gladne oči uvijek idu korak dalje kako bi udovoljili našim vjernim gostima, u ponudi također imamo i mogućnost oraganiziranja raznih prigoda u našim restoranima.
Kako nakon dobre hrane, ide i dobro piće, po običaju ovdje možete birati svoju omiljenu domaću rakiju ili vino iz velike ponude svih važnijih hrvatskih vinara. No niti pivoljupci neće ostati zakinuti.
Uistinu, Gladne oči uvijek mogu očarati svojom ponudom, zato i jesu već godinama sinonim za odličnu hranu i ugodan ambijent.

Okusi se ne rađaju nego stvaraju. Gladne Oči stvaraju okuse po vašem ukusu.

Naše lokacije

Korčulanska 1, Zagreb
Tel: 01 6061 999
Mob: 099 22 111 53

Kelekova 85, Sesvete
Tel: 01 2049 506
Mob: 099 22 111 56

Pakoštane
Tel: 023 381 729

Rezerviraj stol